Saturday, July 26, 2008

Φονιάδες με κότερα

Λίγο πριν σκάσει ο χαμός των 8 εργατών στο Πέραμα, η Espresso ανακοίνωνε το καινούργιο απόκτημα του Βουλγαράκη: "...ένα καμπινάτο ταχύπλοο 14 μέτρων!...Στόχος του υπουργού ήταν να αποκτήσει ένα πλεούμενο το οποίο να συνδυάζει την εξωτερική εμφάνιση με την άνεση στους εσωτερικούς χώρους. Γι’ αυτό και επέλεξε το Uniesse 42 Οpen, σε χρώμα μπλε, που έχει στοιχεία τόσο από τα ιταλικά σπορ σκάφη όσο και από τα κλασικά αμερικανικά fishing, όπως την πεπλατυσμένη πλώρη, τη μακριά δελφινιέρα και το χαρακτηριστικό χαμηλωμένο κόκπιτ, ενώ διακρίνεται και για την ιδιαίτερα υψηλή αισθητική του...." (όλο το άρθρο εδώ: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=2&la=1&artid=775008&catid=5).



"...Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου, τη βαθειά οδύνη μας για το χαμό των οκτώ συνανθρώπων μας στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος. Για το περιστατικό διεξάγεται ήδη προανάκριση και τα αποτελέσματά της θα οδηγήσουν στον καταλογισμό των ευθυνών..."
Πόλεμος.

3 comments:

Anonymous said...

Καλέ στρατιώτη, καλησπέρα! Μην νομίζεις ότι "εξαφανίστηκα" επειδή σου έχω θυμώσει! Απλώς οι αναποδιές και οι ακεφιές του πολιτικού βίου με απομάκρυναν προσωρινά. Γιατί μην ξεχνάς: "Μάνα μου όλα περνούνε και όλα γίνονται ξανά, μόνο τούτη η θητεία δεν σταματάει πουθενά...".

Σπεύδω να διορθώσω στο παρά πέντε ένα λάθος που έχω κάνει στο μέτρημα της θητείας σου. (Μην ανησυχείς, τα νέα είναι καλά!). Τελικά, αύριο (κρίμα που είναι 4 Αυγούστου...) τα μεσάνυχτα και όχι στις 5 του μήνα αρχίζεις να μετράς αντίστροφα! Με την προυπόθεση ότι έχω υπολογίσει σωστά και παρουσιάστηκες 4 Φεβρουαρίου. Οπότε, κάνε τα κουμάντα σου γιά την αυριανή, μεγάλη βραδυά! Θέλω ν' ακούσω ότι την πέρασες όπως της αξίζει!

Σε χαιρετώ εγκαρδίως!

Svejk said...

Νικηφόρε, πιστεύεις ότι σκεφτόμουν το μέτρημά σου χτές το βράδυ;
Τελικά με πήρε ένας φίλος που παρουσιαστήκαμε μαζί και επιβεβαίωσε ότι η μεγάλη βραδιά είναι σήμερα.
Θα το γιορτάσω με μια προβλεπόμενη ωραιότατη σκοπιά αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί.
Ελπίζω τα πολιτικά σου να σου πηγαίνουν καλά.
Εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Anonymous said...

Σειρά, καλησπέρα! Να λοιπόν, που έστω και εξ αποστάσεως κάπως βοηθάω να περνούν οι μέρες της θητείας σου. Με χαροποιεί ιδιαίτερα! Και χαίρομαι που πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μέτρημά μου, πρίν με βγάλει σκάρτο η σειρά σου!

Λυπήθηκα που δεν θα γιορτάσεις το βράδυ πίνοντας ποτά και κάνοντας αισιόδοξα σχέδια γιά το μέλλον - αν και αυτό το τελευταίο δεν απαγορεύεται στην σκοπιά.

Τα πολιτικά μου δεν πηγαίνουν καλά, όσο δεν τα πηγαίνει καλά η Αριστερά. Όμως έτσι έχουν τα πράγματα και μ' αυτά πρέπει να πορευτούμε στο ορατό μέλλον. Έχουμε περάσει και χειρότερες μέρες...

Οι προσωπικές ακεφιές θα φύγουν σύντομα. Και δεν ξεχνώ το περί τέχνης(;) κείμενό σου...

Να ζητήσω κάτι; Αν θέλεις, "μπες" αύριο στο bavzer.blogspot.com, στα σχόλια του post της 13ης Ιουνίου. Θα βρεις ένα δικό μου "μπουγιουρντί". Θέλω να μου πεις την γνώμη σου.


Σειρά, σε καληνυχτίζω. Σε λιγότερο από δυό ώρες το ποτήρι θα είναι μισογεμάτο!